Dagens bästa spel

Bra chans för Forward

BK Forward har haft en halvskaplig inledningen av säsongen och står på en seger och en förlust efter två spelade omgångar. Senaste blev det ett snöpligt nederlag mot Eskilstuna på bortaplan men dessförinnan tog man en övertygande seger hemma mot Sandviken. Man har en stark och rutinerad trupp med spelare som Robert Walker, Kristoffer Nävfer och Mattias Bulun, alla med rutin från spel i högre divisioner. Dessutom har anfallaren Stellan Carlsson fortsatt sin målfabrikation från förra året (15 mål på 23 matcher) och står redan på två mål efter två omgångar.

Selånger är nykomlingar i år och chockstartade med att besegra Vasalund på bortaplan med 3-0 i premiären. Senast var man dock tillbaka på jorden och inkasserade en 0-3-förlust hemma mot seriefavoriterna Sirius. Det är troligt att laget kommer hålla till i de lägre regionerna av divisionen i år då truppen inte håller någon toppklass sett till division 1-standard-

Man ska också ha i åtanke att Selånger rusat genom divisionerna och så sent som 2011 spelade division 3-fotboll. Speldjävulen tror att Forward tar en ganska komfortabel seger här.

Glöm inte att följa Speldjävulen på Twitter, där kan det komma ytterligare spel under dagen.

Liga: Divison 1 Norra (Sverige)
Match: BK Forward – Selånger
Speltips: Forward AH -1
Högsta odds: 1.74 @ BetVictor
Insats: 3/10 units
Matchstart
15.00
Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen