Dagens bästa spel

Spelarkris i BW Linz

Det är stor spelarkris i jumbon i österrikiska Erste Liga, BW Linz, inför kvällens match mot Horn. I tisdags var man bara 8 utespelare och 2 målvakter på träningen sedan en rad spelare stängts av av disciplinära skäl. De flesta är tillbaka här men man saknar fortfarande Wolfgang Bubenik, Michael Dimitrov och Thomas Höltschl p.g.a. skador. Trots att laget ligger hjälplöst sist i tabellen kommer man få kvala då FC Lustenau inte klarar licensen nästa år och därför blir tvångsnedflyttade. Tränaren Edmund Stöhr beklagade sig om läget i laget inför matchen och sa att han kommer testa lite nya grepp inför kvalet. Det kan bli kostsamt tror Speldjävulen.

Horn har sent omsider hittat formen och står med tre raka segrar i bagaget. Senast blev det en imponerande 3-0-viktoria borta mot Hartberg och med spelare som Philipp Zulechner (11 mål) och Miroslav Milosevic (8 mål varav 2 senast) går inget lag säkert.

Speldjävulen lockas av det höga oddset på bortaseger (2.55 hos William Hill) men fegar ur och kör Asian Handicap 0 (pengarna tillbaka vid oavgjort) på bortasegern istället.

Liga: 1. Liga (Österrike)
Match: BW Linz – Horn
Speltips: Horn AH 0
Högsta odds: 1.72 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Matchstart
18.30
Resultat: 2-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen