Dagens bästa spel

Enkel match för Nantes

Nantes har ikväll chansen att säkra sin comeback i Frankrikes högstadivision, Ligue 1. För att helt göra det krävs dock seger i kvällens match mot bottenlaget Sedan. Formen verkar också vara i antågande och man tog en oerhört viktig 1-0-seger borta mot Caen senast, vilket alltså nu gör att man har allt i egna händer. Coach Michel Der Zakarian har exakt samma 19-mannatrupp till sitt förfogande som senast och allt annat än en klar seger skulle vara en stor överraskning.

Sedan är nämligen redan klara för nedflyttning till tredjedivisionen efter hemmaförlusten mot Niort senast. Man har därmed inget annat än äran att spela för och är dessutom hårt sargat av skador och avstängningar. Dielna, Diaby, Reset, Diallo, Aït-Ben-Idir och Tchenkoua missar alla kvällens match så det ser med andra oerhört tufft ut för bortalaget här.

Speldjävulen tror att ett helmotiverat Nantes har god chans att köra över motståndet här. Vinst med minst 2 mål blir därmed kvällen spel.t

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Nantes – Sedan
Speltips: Nantes AH -1.5
Odds: 2.02 @ Bet365
Högsta odds: 2.09 @ Pinnacle
Insats:
5/10 units
Matchstart:
20.30
Resultat: 1-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen