Dagens bästa spel

Heltaggat Ceahlaul vinner

Ceahlaul Piatrs Neamt ligger med två matcher kvar att spela av säsongen precis över nedflyttningsstrecket i rumänska högstaligan och är i skriande behov av en seger. Bakom jagar nämligen både Concordida Chiajna och Turnu Severin, bara ett respektive två poäng bakom. I kväll har man hemmamatch mot den så gott som avsågade nästjumbon CSMS Iasi och då ska chanserna till poäng vara mycket goda. Senast såg laget ut att gå mot en stark seger borta mot Otelul Galati, men lyckades på något sätt tappa en 2-0-ledning till ett svidande 2-3-nederlag. Man är därför rejält revanschsugna här och bör vinna trots att man får klara sig utan avstängde försvararen Vlad Achim.

Gästerna CSMS Iasi är nämligen näst sist i tabellen med endast en teoretisk chans att hänga kvar. I praktiken försvann chanserna när man förlorade hemmamötet med Gaz Metan Medias senast. Det känns som luften därmed har gått ur laget lite och man får dessutom klara sig utan en rad viktiga kuggar ikväll. Mittfältarna Iulian Vladu och Hugon Mouthinho är avstängda och Narcis Badic, Alexandru Ciucur, Milan Mitic och Artem Seremenko är skadade. Det är även tveksamt om Bogdan Mitrea kommer till spel, han testas sent innan match. Det är inte heller troligt att tränaren Sorin Cirtu kommer leda laget från sidlinjen då han har problem med hälsan.

Ett helmotiverat hemmalag mot ett bortalag i problem både spelar- och motivationsmässigt. Det talar för hemmaseger det.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Ceahlaul Piatrs Neamt – CSMS Iasi
Speltips: Ceahlaul AH -1
Odds: 1.98 @ Bet365
Högsta odds: 2.14 @ Pinnacle
Insats: 4/10 units
Matchstart:
19.30
Resultat: 1-0 Push. Pengarna tillbaka.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen