Dagens bästa spel

Häcken vinner i omstarten

Sommaruppehållet är över för de allsvenska lagen och ikväll är det tre matcher på tapeten i den 12:e omgången. Speldjävulen väljer att fokusera på mötet mellan Häcken och Åtvidaberg. BK Häcken som var en av guldfavoriterna innan säsongen har allt annat än levt upp till förväntningarna. Man är först på 10:e plats i tabellen och fjolårets överlägset målgladaste lag har i år haft betydlgt tuffare att få in bollen. Dock såg man en viss ljusning på slutet av vårsäsongen med en 3-0-seger borta mot Syrianska och en riktigt bra match mot Elfsborg som man snöpligt och oförtjänt förlorade med uddamålet. Det såg också riktigt bra ut i träningsmatchen under uppehållet där man besegrade norska Lilleström med hela 5-2. Framåt har man den allsvenska skytteligaledaren Mostapha El Kabir, som visade att målskyttet håller i sig med ett mål mot Lilleström, och som garanterat är sugen på att rycka i skyttetoppen.

Har Häcken varit årets besvikelse i Allsvenskan så har Åtvidaberg, om man bortser från Mjällby, varit utropstecknet. Laget har under ledning av skicklige Peter Swärdh redan tagit 14 poäng trots att man var rejält nederlagstippade inför säsongen. Man är dock lite svagare på bortaplan och får här undvara skadade anfallaren Oscar Möller. Det är också svårt att tro att poängskörden kommer fortsätta komma in i samma takt under resten av säsongen.

Det var svårt innan säsongen att tro att man skulle få över 1.70 i odds på Häcken hemma mot Åtvidaberg. Speldjävulen trycker att det finns rejält med bra tecken in hemmalaget och väljer att trycka till ordentligt på den raka ettan.

Liga: Allsvenskan (Sverige)
Match: Häcken – Åtvidaberg
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.75 @ Pinnacle
Insats:
7/10 units
Matchstart:
19.00
Resultat: 0-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen