Dagens bästa spel

Bra chans för Bochum

Bochum inleder sitt träningsspelande inför Bundesliga 2-säsongen med träningsmatch mot Regionalligalaget Velbert. Bochum har haft en del omsättning på spelare under transferfönstret och har bland annat förstärkt med anfallaren Richard Sukuta-Pasu (lån från Kaiserslautern), polske mittfältaren Piotr Cwielong samt Christian Tiffert, som närmast kommer från Seattle Sounders. Samtidigt har man tappat ett par spelare men truppen känns ändå starkare än tidigare. Man har varit igång med träningen i en vecka och tränaren Peter Neururer kommer ge så många spelare som möjligt chansen i dagens match. Det hindrar inte Speldjävulen från att tro på seger för bortalaget.

Velbert är nämligen två divisioner lägre ned i seriesystemet och gjorde sin första träning efter uppehållet så sent som igår (lördag). Man har dessutom lite kris vad gäller spelare och får svårt att få ihop ett slagkraftigt lag när spelare som Marcel Dietz, Erkan Ari, Stephan Nachtigall, Marko Onucka har lämnat klubben och man även har Tim Gebauer, Philipp Meissner, Blerim Rrustemi och Kevin Hagemann på skadelistan. Det ser med andra ord inte jättebra ut i hemmalaget och det är svårt att tro att man ska kunna matcha Bochum här.

Liga: Vänskapsmatch
Match: Velbert – Bochum
Speltips: Bochum AH -1
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Matchstart:
15.00
Resultat: 0-1 Push…

3 Kommentarer

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen