Dagens bästa spel

Fördel Sporting B

Sporting Lissabon B har inte direkt fått någon pangstart i portugisiska andradivisionen i år och har inlett två segrar och tre förluster på de fem inledande omgångarna. De båda segrarna har dock kommit på hemmaplan, där man var starka under hela fjoråret och endast åkte på tre förluster på hela säsongen. Man har också fått en prima förstärkning i backlinjen till den här matchen då Sportings nyförvärv från Roma, Ivan Piris, får inleda i B-laget. Här återfinns även ett starkt kort i Nuno Reis, som gjorde 20 matcher i högstaligan ifjol med Olhanense. I anfallet har man giftige Guinea-födde Salim Cissé som i fjol hittade nätet 8 gånger för Academica i Primeira Liga. Även om det är ett ungt lags som ställs på banan ska man ses med ganska god chans här och man kan betydligt bättre än vad inledningen har visat.

Bortalaget Santa Clara är något vingklippta inför det här mötet sedan man fått avsluta matchen mot Oliveirense senast med endast 8(!) man, efter tre röda kort. De tre syndarna Pedro Cervantes, Elyes Sedikki och Ruizinho är därmed avstängda. Tunga avbräck för bortalaget som gör Sporting till favoriter.

Det blir en liten mjukstart i comebacken för Speldjävulen, men ett par units kan det ändå vara värt.

Liga: Liga de Honra (Portugal)
Match: Sporting B – Santa Clara
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 1.95 @ MyBet
Insats: 2/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen