Dagens bästa spel

Hemmastarka Vaslui får tipset

Rumänska ligan är en liga som ligger Speldjävulen extra varmt om hjärtat och där det verkar som spelbolagen ofta har lite sämre koll. Det också där som vi hittar Speldjävulens förslag till bästa spel för dagen.

Vaslui är kanske inte det lag det var ett par år sedan, då man var med och kämpade i den absoluta toppen av Liga 1. Man är dock fortfarande ett urstarkt hemmalag och man gick faktiskt obesegrade genom hela fjolårssäsongen hemma på Stadionul Municipal. Man står också på sex poäng efter två matcher på hemmaplan den här säsongen, efter att ha besegrat CFR Cluj (4-0) och Sageata Navodari (1-0). Det finns fortfarande gott om kvalitet i laget och de dagar som brassen Caué vaknar på rätt sida är han svår att tampas med för de flesta i den här ligan.

Poli Timisoara öppnade, precis som ofta nykomlingar gör,  säsongen mycket friskt. Det har dock gått lite tyngre på slutet och man har fått kassera in två raka förluster efter att ha gått obesegrade genom de fyra inledande omgångarna. Inte heller i träningsmatcherna under landslagsuppehållet nyligen imponerade man och laget kan få det tufft laget i fortsättningen nu när överraskningsmomentet verkar vara borta. Man har dock en giftig anfallare i Szabolcs Szekely, 6 mål efter 6 omångar, som Vaslui definitivt får se upp med.

Det kan nog bli en ganska jämn tillställning det här, men hemmalaget ska vara favoriter och när ettan finns att spela till över 1.90 känns det ändå ganska spelvärt.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Vaslui – Poli Timisoara
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 1.91 @ Bet365
Insats: 2/10 units
Matchstart:
20.30
Resultat: 1-o VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen