Dagens bästa spel

2.70 på Zulte testas

Zulte-Waregem har etablerat sig som en av Belgiens bästa klubbar de senaste åren. Man kom tvåa efter Anderlecht förra året och har även det här året startat klart godkänt. Man slog besegrade just Anderlecht häromveckan och även om man åkte på en ganska tung förlust senast (2-5 mot Genk) så bör chanserna vara ganska så goda här. I laget återfinns nämligen Eden Hazards yngre bror Thorgan, på lån från Chelsea, som redan nätat hela 5 gånger på 7 matcher.

Wigan åkte ur Premier League förra året och har tappat en del tongivande spelare, bl a James McCarthy och Aruna Koné till Everton. Man har iofs värvat ganska smart men är ändå klart tunnare i år som helhet. Till kvällens match får man dessutom klara sig utan anfallaren Grant Holt som är skadad. Tränaren Owen Coyle har också aviserat en hel del ändringar då man har en viktig ligamatch i helgen.

Med odds uppemot, och till och med över, 2.70 gånger pengarna är det här ett givet spel.

Liga: Europa League
Match: Zulte-Waregem – Wigan
Speltips: 1
Odds: 2.70 @ Bet365
Högsta odds: 2.72 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
19.00
Resultat: 0-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen