Dagens bästa spel

Lita på Lens

Efter två raka missar är det dags att det vänder idag. Lens har inte rosat marknaden de senaste säsongerna men i år ser det bättre ut och man kommer förmodligen ara med i kampen om uppflyttning. Man har gjort smarta värvningar och bland annat plockat in målvakten Areola på lån från PSG samt duktige Kantari från Brest. Man har även värvat Edgar Salli från Monaco (lån), yttern Pablo Chavarria från Anderlecht och rutinerade målskytten Danijel Ljuboja från Legia Warszawa. Man har också öppnat säsongen starkt och ligger två i tabellen efter 6 omgångar. På hemmaplan har man tagit full pott efter tre spelade matcher.

Creteil kommer få det tufft i år och en kamp för att hänga kvar är att vänta. Man har tappat mittfältaren Bagaliy Dabo, som var en av ligans bästa spelare förra säsongen, och har inte hittat någon fullgod ersättare. Förhandstipsen bland de franska tidningarna placerar laget i botten i år och Speldjävulen kan inte göra annat än att hålla med.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Lens – Creteil
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.75 @ BetVictor
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.00
Resultat:

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen