Dagens bästa spel

2 spel från England

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Så kan man väl beskriva Speldjävulens form sedan omstarten. Nu är det dock lördag och ett massivt program med spelgodis och då hoppas vi på bättre utdelning.

Likt en envis åsna fortsätter Speldjväulen att backa Ebbsfleet. Laget har satsat hårt inför årets säsong och har ännu inte alls fått den utdelning man borde. Nu har man gjort ytterligare en klassvärvning i anfallaren Andy Pugh (lån i en månad), som närmast kommer från Cambridge United. Pugh har tidigare firat stora triumfer i den här ligan och gjorde 34 mål på två säsonger för Welling, innan han flyttade upp en division och spel med Cambridge. Det har gått lite trögare där och nu hoppas man på en nystart.

Dagens motståndare Boreham Wood har haft det tungt i inledningen och ligger först på 20:e plats i tabellen efter sju spelade omgångar. Förlusterna har dessutom varit ganska stora och man har ett rejält läckande försvar. Inget tyder egentligen på en vändning här.

Liga: Conference South (England)
Match: Ebbsfleet – Boreham Wood
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ BetVictor
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 0-0 förlust…

Andra spelet för dagen blir från Premier League där Newcastle tar emot Hull. Anfallaren Loic Remy gör förmodligen sin debut här och laget har hittat formen på slutet med två raka segrar. Hull har åkt på en tung skada i kaptenen Robert Koren som har brutit foten och har dessutom backen Maynor Figueroa borta. Hemma på St. James’ Park tror Speldjävulen att Newcastle blir för starka.

Liga: Premier League (England)
Match: Newcastle – Hull
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ BetVictor
Insats:
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 2-3 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen