Dagens bästa spel

Bra chans för hemmastarka Mlada

Mlada Boleslav har hittat formen på slutet efter en något trevande inledning på säsongen. Senast besegrade man Slavia Prag på bortaplan med hela 4-0, en match där veteranmittfältaren David Jarolim (tidigare Hamburg) dominerade stort och också kom med i veckans lag. Mlada är av tradition en starkt hemmalag och är obesegrade på Mestsky-stadion så här långt den här säsongen. Glädjande är också att skyttekungen Jan Chramosta hittade målet senast, Chramosta hade ett tufft fjolår men ser nu ut att närma sig gamla takter vilket gjorde honom till en fruktad målskytt för ett par säsonger sedan.

Vysocina Jihlava är ett notoriskt dåligt bortalag som endast lyckades ta en seger på bortaplan på hela fjolårssäsongen. I år har man inte börjat mycket bättre utan har inte tagit en enda poäng på fyra bortakamper i år. Man har ett rejält läckand försvar vilket gjort att man redan släppt in 17 mål på 8 spelade matcher.

Speldjävulen tror att Mlada vinner det här ganska så komfortabelt och lirar AH -1 till klart godkänt odds.

Liga: Czech Liga (Tjeckien)
Match: Mlada Boleslav – Vysocina Jihlava
Speltips: Mlada AH -1
Odds: 1.98 @ Bet365
Högsta odds: 2.01 @ Pinnacle
Insats:
2/10 units
Matchstart:
17.00
Resultat:
3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen