Dagens bästa spel

Matförgiftning bäddar för Belchatow

GKS Belchatow blev trots en hysterisk forcering degraderade från polska förstadivisionen ifjol. Det har gjort att man har haft stor omsättning på spelare  inför årets säsong och inte mindre än 10 spelare har lämnat klubben. Man har dock lyckats värva klart godkända ersättare och starten i ligan har varit positiv. Man leder serien efter 9 spelade omgångar och på hemmaplan är man obesegrade så här långt. Det verkar dessutom som att 21-årige anfallaren Michael Mak har hittat tillbaka till den form som gjorde att Belchatow värvade honom som lovande 19-åring för ett par år sedan. Mak står redan på 7 mål den här säsongen och ser redan efter halva säsongen ut att gå mot sin bästa säsong i karriären så långt. Till god hjälp har han haft nyförvärvet Pawel Baranowski, som inte bara har varit stabil i försvaret utan även producerat 3 mål framåt. Det är positiva tongångar i klubben och läget inför kvällens match är därmed riktigt bra.

Arka Gdynia har haft en någon trevande inledning på säsongen och ligger först på 11:e plats i tabellen. Bättre har det inte blivit av att stora delar av truppen åkte på kraftig matförgiftning under förra veckan vilket ledde till att man fick ställa in mötet med Gornik Leczna i förra omgången. Nu är det flesta spelarna tillbaka men det är mycket tveksamt i vilken form man är. Man får dessutom klara sig utan avstängde försvararen Krzysztof Sobieraj samt skadade mittfältaren Marco Aurelio.

Det känns som en ytterst bra chans för hemmalaget att plocka 3 nya poäng och då trycker vi till på insatsen lite.

Liga: Liga 1 (Polen)
Match: GKS Belchatow – Arka Gdynia
Speltips: GKS Belchatow AH -1
Odds: 2.02 @ Bet365
Högsta odds: 2.02 @ Bet365
Högsta odds:
Insats:
5/10 units
Matchstart:
20.00
Resultat: 0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen