Dagens bästa spel

Bolton tar säsongens första seger

Bolton har fått en bedrövlig start på säsongen och är segerlösa så här långt. Man har därför gått in på lånemarknaden och plockat in försvararen Kevin McNaughton från Cardiff, mittfältaren Neil Danns från Leicester och yttern Liam Feeney från Milwall. På pappret har man fortfarande en väldigt stark trupp, med stor Premier League-erfarenhet, med spelare som Chung-Yong Lee, Chris Eagles, Jermaine Beckford och David N’Gog, för att nämna några. Snart kommer det garanterat vända för laget, även om man fortfarande saknar Craig Davies, Joe Riley, Mark Davies and Stuart Holden. I eftermiddag har man en mycket lämplig uppgift och chansen till seger ska vara god.

Nykomlingen Yeovil har fått en tuff start och har endast plockat 4 poäng på de 8 inledande omgångarna. Man har stora problem med målskyttet och har endast mäktat med 3 mål framåt så här långt. Man har fjolårets skyttekung Paddy Madden tillbaka efter skada, men Madden har haft svårt att hitta målet i den här divisionen. Mot ett hungrigt hemmalag lär man återigen få problem.

Det känns som det är dags för Bolton att plocka säsongens första trepoängare nu. Allt över 1.70 känns spelbart.

Liga: Championship (England)
Match: Bolton – Yeovil
Speltips: 1
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.78 @ Sprotingbet
Insats:
4/10 units
Matchstart
16.00
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen