Dagens bästa spel

Slask går för avancemang i cupen

Det vankas åttondelsfinal i polska cupen i kväll mellan Slask Wroclaw och Jagiellonia Bialystok. Slask har varit något av en besvikelse i år och dessutom haft ett riktigt tufft spelschema på slutet, vilket gör att resultatraden ser något värre ut än den egentligen är. Senast, i bortamatchen mot tabelltvåan Gornik Zabrze, hade man dessutom en 2-1-ledning fram till 92:a minuten som man på ett nästan ofattbart sätt lyckades tappa till förlust genom två mål på övertid. Det var dock ett fall framåt och med ligans skyttekung, portugisen Marco Paixao, i praktslag ser det trots allt ganska bra ut.

Hos Jagiellonia Bialystok verkar istället formen peka åt fel håll efter en lovande inledning på säsongen. Senast åkte man på en smått förnedrande 1-4-förlust mot bottenlagen Korona Kielce på bortaplan och saknar man dessutom skadade lagkaptenen Rafat Grzyb samt ytterbacken Jonatan Straus. Inte direkt positiva tecken för bortalaget alltså och känslan är att man får det svårt här.

Speldjävulen tror att hemmalaget drar det längsta strået till slut men håller nere insatsen den här gången.

Liga: Polska cupen
Match: Slask Wroclaw – Jagiellonia Bialystok
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ Tipico
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.00
Resultat:
0-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen