Dagens bästa spel

Mål för båda lagen på Stade Velodrome

Olympique de Marseille har inte rosat marknaden i vare sig ligan eller Champions League på slutet. Hemma på Stade Velodrome har man dock en förmåga att alltid peta in en eller annan boll i matcherna. Det har man med sig in i kvällens viktiga kamp Champions League-match mot italienska gästerna Napoli. En match som är viktig för båda lagen då hemmalaget börjat Champions League-säsongen knackigt med två raka förluster och Napoli endast plockat ”pinne” så här långt.

Napoli har öppnat Serie A-säsongen under nye tränaren Rafael Benitez mycket starkt (19 poäng på 8 matcher), men har alltså haft det något tuffare i Champions League, där man endast plockat en poäng. Nu krävs det bättring om det ska bli spel i nästa runda och att det finns duktiga offensiva krafter råder det inget tvivel om. När man dessutom har Gonzalo Higuain redo att starta igen, ökar chanserna till mål för bortalaget betydligt.

Spelet för kvällen blir alltså att båda lagen gör mål i matchen. Insatsen blir dock återigen låg.

Liga: Champions League
Match: Marseille – Napoli
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.73 @ Bet365
Insats:
2/10 units
Matchstart:
 20.45
Resultat: 1-2 VINST!!


Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen