Dagens bästa spel

Dags för United att visa lite form

Manchester United har haft det svårt under nye managern David Moyes och har på slutet tappat poäng mot såväl West Bromwich som Southampton i ligaspelet hemma på Old Trafford. Det har gått något bättre i Champions League där man efter seger mot Bayern Leverkusen och oavgjort borta mot Shaktar Donetsk senast, står på 4 poäng efter två omgångar. Nu har man en synnerligen lämplig uppgift när spanska Real Sociedad kommer på besök. Gästerna står nämligen på 0 poäng efter sina två inledande matcher efter förluster mot både Leverkusen och Shaktar. United bör se till att vinna i kväll om inte krissnacket ska ta fart på allvar och pressen på Moyes öka ytterligare. Det är troligt att man kommer göra ett antal ändringar i startelvan då man har 4 matcher på 12 dagar framför sig. Mittbackarna Nemanja Vidic och Rio Ferdinand är tveksamma kort liksom mittfältaren Tom Cleverly, och det är inte heller omöjligt att Javier Hernandez får chansen på topp istället för en något sliten Wayne Rooney. Sedan återstår det att se om Marouane Fellaini får fortsatt förtroende efter en svag inledning på sin United-karriär. Kanske kan t.o.m. Shinji Kagawa äntligen få chansen att visa vad han går för?

Real Sociedad har som nämnts haft det svårt i Champions League-spelet och mycket bättre har det inte gått i ligaspelet där man ligger först på 11:e platsm, även om man vann mot Valencia senast. Här får man klara sig utan QPR-lånet Esteban Granero samt sedan tidigare Elustundo, Ifran och Estrada ,men kan troligtvis välkomna kaptenen Xabi Priesto tillbaka från skada.

Speldjävulen tror att United trivs bättre när man slipper pressen och tabellsnack från Premier League. Sedan har man hungriga, och duktiga, spelare som vill visa framfötterna här. Det räcker till seger med minst ett mål.

Liga: Champions League
Match: Manchester United – Real Sociedad
Speltips: AH -1
Odds: 1.98 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 1-0 Push. Pengarna tillbaka.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen