Dagens bästa spel

Middlesbrough måste börja vinna

Middlesbrough har långt varit så bra som många av lagets fans hoppades på inför säsongen. Det har endast blivit 1 seger på 10 försök och nu gäller det verkligen att man börjar vinna för att inte halka alltför långt efter. Förlusten mot Barnsley senast var droppen för klubben som valde att ge tränaren Tony Mowbray sparken, istället tar nu Mark Venus tillfälligt över. Ett tränarbyte brukar för det mest ge lagen ett tillfälligt lyft och Boro hoppas att så blir fallet även den här gången. Enda skadebekymret Venus har är veteranbacken Jonathan Woodgate och man har plockat in Daniel Ayala på lån från Norwich som tänkbar ersättare. Truppen är i övrigt stark och man bör absolut kunna klättra i tabellen.

Doncaster har inte heller imponerat så här långt, men det har trots allt varit mer väntat. Formen har varit ojämn och 1-4-förlusten mot Reading senast var odiskutabel. Nu får man klara sig utan avstängde mittfältaren Richie Wellens, låneanfallaren Federico Macheda samt sedan tidigare Harry Forrester och James Husband. Man kan även få undvara kaptenen Rob Jones som skadade armen sist och är ett frågetecken.

Speldjävulen tror att det är lite dags för Boro nu och litar på att hemmalaget fixar det här.

Liga: Championship (England)
Match: Middlesbrough – Doncaster
Speltips: Middlesbrough AH -1
Odds: 1.98 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Paddy Power
Insats:
2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 4-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen