Dagens bästa spel

Leverkusen siktar högt

Bayer Leverkusen har inlett säsongen i Bundesliga på ett strålande sätt och står på hela 22 poäng efter 9 spelade omgångar. Det är bara ett poäng bakom serieledande Bayern München och man har dessutom fått en hyfsad start på Champions League-spelet, där man är tvåa i gruppen bakom Manchester United. I eftermiddag har man en lämplig uppgift då svaga Augsburg kommer på besök. Det kan hända att man kan vara något slitna efter Europa-spel i veckan, men med två av ligans hetaste offensiva spelare i Stefan Kießling (6 mål) och Sidney Sam (7 mål) uppbackade av Simon Rolfes och Heung-Min Son så ska det här lösa sig ändå. Emir Spahic är ett frågetecken i backlinjen och mittfältarna Lars Bender och Stefan Reinartz saknas.

Augsburg inledde säsongen ok och tog efter två inledande förluster tre raka segrar. Två av dessa var dock mot bottenkollegorna Freiburg och Nürnberg och efter det har man haft det tuffare och endast plockat en poäng på fyra omgångar. Senast blev det en hemmaförlust mot medelmåttiga Wolfsburg och som om inte det var nog fick båda ytterbackarna Paul Verhaegh (kapten) och Matthias Ostzolek sina femte gula kort för säsongen och är därmed avstängda här. Det är även tveksamt om Ragnar Klavan eller Arek Milik kommer till spel. Sedan tidigare saknas Raul Bobadilla och Panagiotis Vlachodimos.

Speldjävulen känner sig ganska övertygad om att formstarka Leverkusen vinner det här och ökar därmed insatsen något.

Liga: Bundesliga (Tyskland)
Match: Bayer Leverkusen – Augsburg
Speltips: Leverkusen AH -1
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.08 @ Pinnacle
Insats:
4/10 units
Matchstart:
15.30
Resultat: 2-1 Push. Pengarna tillbaka.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen