Dagens bästa spel

Skador i Hull bäddar för Spurs

Tottenham har en av de starkaste och bredaste trupperna i hela Premier League och ska definitiv kunna vara med och göra upp om en Champions League-plats, minst. Man har öppnat säsongen klart godkänt och ligger för närvarande på 7:e plats i en haltande tabell. Vid seger i kvällens drabbning mot Hull klättrar man minst ett par placeringar och krymper avståndet till serieledande London-rivalerna Arsenal till 3 poäng. Man var igång i Europa League i veckan och hade då lyxen att kunna vila spelare som Soldado, Townsend, Dawson, Walker och Paulinho och ändå vinna borta mot Sheriff med 2-0. Dessa är nu tillbaka och förstärker därmed truppen ytterligare. Man är normalt sett starka hemma på White Hart Lane bortsett från bottennappet mot West Ham (0-3) häromveckan. Nu kommer Hull på besök och då ska det bara bli 3 poäng.

Hull har stora problem med skador och avstängningar inför dagens match vilket tvingar tränaren Steve Bruce till stora förändringar i startelvan. Målvakten Alan McGregor samt James Chester, Robert Koren och Danny Graham är alla skadade och missar definitivt matchen. Det gör även Jake Livermore som inte får spela p.g.a. att han är på lån från just Tottenham. Det är även mycket tveksamt om bäste målskytten Robbie Brady samt Sone Aluko kommer kunna spela då även de har skadekänningar. Riktigt tunga besked för Bruce alltså som kommer få svårt att dessa i den förhållandevis tunna trupp han har till sitt förfogande.

Speldjävulen tror att Tottenham är alltför bra här och skulle inte bli förvånad om hemmalaget bjuder på en liten överkörning till slut. Vinst med minst 2 mål är i alla fall troligt.

Liga: Premier League (England)
Match: Tottenham – Hull
Speltips: Tottenham AH -1.5
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.07 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
17.00
Resultat:
1-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen