Dagens bästa spel

Det våras för Wisla

Wisla Krakow verkar efter ett par magra år vara på gång igen. Laget är på tredje plats i tabellen och kommer förmodligen vara med och kämpa om titeln ända in i slutet. En stor del i detta har den återvändande skyttekungen Pawel Brozek haft med sina 6 mål på 11 matcher. Brozek är tillbaka efter en mindre lyckad utlandssejour i Trabzonspor, Celtic och Recreativo Huelva och får till den här matchen även med sig brorsan Piotr, som också han återvänder till moderklubben efter utlandsäventyr. En annan stor anledning till att man lyckats bättre i år är att man fått legendariske tränaren Franciszek Smuda bakom rodret. Det vädras nu en stor optimism i klubben igen och då gör det kanske inte så mycket att försvarsklippan Arkadiusz Glowacki samt backkollegan Osman Chavez saknas i kvällens match.

Widzew Lodz har haft det betydligt tyngre och ligger näst sist i tabellen. Man är ligans sämsta bortalag där man förlorat alla sina 5 matcher i år. Som om inte det vore nog så kan man få klara sig utan både skyttekungen Eduards Visnakovs och Veljko Batrovic, samt rutinerade förstemålvakten Maciej Mielcarz som fick utgå senast och testas strax innan matchstart.

Speldjävulen anser att det här är en match som Wisla bara SKA vinna. Insatsen blir därefter.

Liga: Ekstraklasa (Polen)
Match: Wisla Krakow – Widzew Lodz
Speltips: Wisla AH -1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Pinnacle
Insats:
5/10 units
Matchstart:
20.30
Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen