Dagens bästa spel

3:e gången gillt för Ebbsfleet

Ebbsfleet rekades två gånger på kort tid här på bloggen för en tid sedan, men lyckades då inte leverera. Nu får laget nytt förtroendet i dagens ligamöte med nykomlingen Concord.

Ebbsfleet har nämligen så smått börjat röra på sig efter en knackig inledning på säsongen, och är nu så högt uppe som en niondeplats i tabellen. I takt med att skadade spelare har börjat komma tillbaka har man också fått fart på målskyttet. Man har förmodligen ligans vassaste anfallspar i Billy Bricknell och Ben May, som både spelade i Dover förra säsongen och då stod för 36 mål tillsammans. May varit skadad tidigare men har nu 5 matcher under bältet och blir bara bättre och bättre för varje minut han spelar. Att man fick backen Sean Huke skadad sist är givetvis ett avbräck, men Speldjävulen tror inte att det är i de bakre leden problemen kommer ligga i en match som den här. Det är istället i offensiven man ska leverera och May och Bricknell kommer visa det idag.

Concord är nykomlingar i Conference South i år efter att ha knipit fjärdeplats i Non League Premier i fjol och sedan kvalat sig upp. Man har haft det ganska tufft i inledningen och endast lyckats plocka 13 poäng på de 15 inledande omgångarna, vilket placerar laget på en 15:e plats i tabellen. En spelare Ebbsfleet får se upp med är f.d. ungdomsspelaren i West Ham Tony Stokes, som varit borta hela säsongen men gjorde sina första 30 minuter för året mot Barnet i cupen senast. Stokes har gjort 70 mål på 130 matcher i klubben och var en stor anledning till att klubben tog steget upp i fjol. Det återstår att se hur mycket han kommer att kunna spela i eftermiddag. Concords form är något ojämn för dagen och senast blev man totalt avklädda borta mot Weston-super-Mare, en match som slutade 5-0 till hemmalaget.

Som tidigare nämnt har Ebbsfleet förmodligen bästa truppen i hela ligan, och ska man vara med och kriga om topplaceringar i år är det här en match man bara måste vinna.

Liga: Conference South (England)
Match: Ebbsfleet – Concord
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Unibet
Högsta odds: 1.80 @ BetVictor
Insats:
4/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 4-0 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen