Dagens bästa spel

Målrikt i Shakthar – Leverkusen

Shakhtar Donetsk åkte på en rejäl smäll senast de här två lagen möttes i Champions League (0-4) och har nu revansch att utkräva. Man har annars varit i riktigt god målform på slutet, framförda av sina giftiga sydamerikaner Facundo Ferreyra, Luiz Adriano, Fred och Alex Teixera bland andra. Tränaren Mircea Lucescu har också matchat laget för att vara helt toppade till den här matchen, som man ser som oerhört viktig. Laget bör också vinna idag, i alla fall absolut inte förlora, om man ska ha en realistik chans att kunna gå vidare till nästa runda.

Bayer Leverkusen satsar också riktigt hårt på den här matchen och vilade stora delar av sin trupp i lördagens 0-1-förlust i Braunschweig. Det gör att man nu har anfallstrion Stefan Kiessling, Sidney Sam och Heung-Min Son fräscha och spelsugna inför kvällens match. Laget har också varit riktigt bra på att producera mål framåt i Champions League den här säsongen och står på 8 mål efter 3 matcher, men även släppt in 5 stycken.

Det mesta talar alltså för en målrik tillställning i kväll och över 2.5 mål blir därför dagens bästa spel.

Liga: Champions League (Europa)
Match: Shakhtar – Leverkusen
Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.70 @ BetVictor
Högsta odds: 1.70 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 0-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen