Dagens bästa spel

Burnleys segertåg fortsätter

Burnley har under nye tränaren Sean Dyche verkligen fått en flygande start på säsongen. Man toppar ligan efter 14 omgångar , något som inte många tippade innan säsongen drog igång, framförallt inte då man under sommaren tappade skyttekungen Charlie Austin till QPR. Istället har anfallsparet Sam Vokes (9 mål) och Danny Ings (6 mål) verkligen klivit fram och tagit ansvar i år. Man har ett starkt lag på pappret  med flera spelare med rutin från Premier League. Till eftermiddagens kamp får man dessutom tillbaka mittfältaren Dean Marney som haft problem med en lårskada men nu ser ut att kunna vara redo för spel igen.

Bournemouth gjorde en fantastisk resa i fjol när man gick från att vara ett bottenlag en bra bit in på säsongen, till att till slut knipa en direktuppflyttningsplats. Mannen bakom verket var 35-årige tränaren Eddie Howe, som valde att lämna just Burnley mitt under säsongen (av personliga skäl) och återvända till Bournemouth. Det blev alltså en sådan braksuccé att Howe nu är en av hela seriesystemets mest respekterade tränare. Att det skulle bli tufft i Championship var väntat, men man har ändå gjort det hyfsat så här långt och ligger på en klart godkänd 15:e plats i tabellen. Hos gästerna hittar vi också Malmö-bekantingen Tokelo Rantie, som ännu inte lyckats hitta målet i sin nya klubb. I eftermiddag får man klara sig utan förstemålvaken Ryan Allsop som är sjuk samt yttern Matt Ritchie som fortfarande är skadad.

Speldjävulen tror att Burnley bör ha en bra chans här, men med tanke på att det trots allt finns lite skrällpotential i Bournemouth håller vi nere insatserna.

Liga: Championship (England)
Match: Burnley – Bournemouth
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.73 @ Ladbrokes
Insats:
2/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen