Dagens bästa spel

Bortasvaga Sampdoria kammar noll

Fiorentina är inne i en riktigt bra period just nu och radar upp segrar i såväl i ligan som i Europa League. Enda plumpen i protokollet är förlusten mot Napoli för ett par veckor sedan, men den kom man snabbt över när man besegrade Milan med 2-0 på bortaplan. En stor del till framgångarna är att den tidigare skadedrabbade anfallaren Giuseppe Rossi nu fått vara friska och redan står på 9 gjorda mål efter 11 matcher. En annan spelare som verkligen imponerar är mittfältaren Borja Valero som även han hittat målet på slutet. Man saknar fortfarande Gomez, Ilicic och Ambrosini, men verkar som sagt klara sig ganska bra ändå.

Sampdoria har haft det betydligt tuffare och ligger först på en 17:e plats i tabellen, strax över nedflyttningsstrecket. Senast blev det en snudd på pinsam förlust hemma mot nykomlingen Sassuolo med 3-4. I den matchen fick man även försvararen Costa utvisad, samtidigt som backkollegan Gastaldello fick gult kort vilket gör att båda är avstängda här. Sedan tidigare har man Castellini, Salamon, Barilla, Maresca, Sansone och Rodriguez borta med skador och inräknat att man är ett mycket svagt bortalag ser det allt annat än bra ut.

Speldjävulen tror helt enkelt att Fiorentina är numret för stora och vinner det här ganska komfortabelt.

Liga: Serie A (Italien)
Match: Fiorentina – Sampdoria
Speltips: Fiorentina AH -1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.76 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 2-1 Push. Pengarna tillbaka.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen