Dagens bästa spel

Formstarka Macclesfield vinner igen

Macclesfield har efter en riktig katastrofinledning på säsongen nu hittat formen och är i praktslag för dagen. Man har 8 segrar på sina 11 senaste matcher och har därmed börjat klättringen uppåt i tabellen. Man har hela ligans skyttekung i Conner Jennings som står på 11 mål efter 13 omgångar varav 8 på sina 5 senaste matcher. Enda skadeproblemet i truppen är Peter Winn och det ser onekligen lovande ut för hemmalaget inför dagens drabbning.

Dartford kommer till den här matchen med tre raka förluster i bagaget. Det har gjort att man nu har hamnat under strecket igen och man har dessutom endast lyckats plocka 5 poäng på 10 bortamatcher den här säsongen. Man har släppt in näst mest mål i hela tabellen och inget talar egentligen för en vändning här.

Speldjävulen känner starkt för en hemmaseger här och bör kunna vinna ganska komfortabelt.

Liga: Conference League (England)
Match: Macclesfield – Dartford
Speltips: Macclesfield AH -1
Odds: 2.08 @ Bet365
Högsta odds: 2.15 @ Pinnacle
Insats:
5/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat:
3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen