Dagens bästa spel

Plymouth tar sig vidare i cupen

Plymouth_Argyle_logoPlymouth är inne i en bra period för dagen och är obesegrade i fyra raka matcher i ligan och cupen. Det var precis vad man behövde efter endast två poäng på sex matcher i ligaspelet dessförinnan. Ikväll är det omspel mot FA-cupens första omgång som gäller. För motståndet står Lincoln och i potten ligger en hemmamatch mot Conference-laget Welling och därmed en bra chans att gå vidare till den potentiellt lukrativa 3:e omgången. Men ikväll är det alltså ett annat Conference-lag man ska ta sig an och chanserna får anses goda efter att lagets tränare John Sheridan bekräftat att han endast kommer göra få ändringar i laget. Enda redan klara bytet är att Jake Cole tar över uppgiften mellan stolparna från Luke McCormick och att låneanfallaren Termitope Obadeyi startar efter att ha gjort mål i sin debut senast.

Lincoln är inne i en tuff period och har fyra förluster på sina fem senaste ligamatcher. Man har gått något bättre i cuperna men visst kommer man få det tufft ikväll. Lånet Chris Sharp har redan spelat i cupen för Hereford och är därmed inte tillgänglig. Sedan tidigare saknas Connor Robinson och Danny Rowe.

Speldjävulen tror att ganska starkt på att det blir hemmaseger här och avancemang till andra omgången för hemmalaget.

Liga: FA-cupen (England)
Match: Plymouth – Lincoln
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Ladbrokes
Insats:
4/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat:
5-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen