Dagens bästa spel

Slagläge för Farnborough

Farnborough har varit något ojämna i år men på hemmaplan har spelet dock stämt för det mesta. I senaste hemmamatchen i ligan mot Weston-super-Mare blev det t. ex. vinst med hela 4-0. I den matchen gjorde den tilltänkta skyttekungen David Tarpey 2 mål och det är en spelare man väldigt gärna vill få igång. Tarpey hade bara gjort ett mål på 10 framträdande tidigare under säsongen men kanske är det så formen börjar närma sig nu. Att formen för laget är god visade man även i bortamötet mot Eastleigh senast då man pressade serieledarna in på målsnöret. Hemmalaget höll sig då kvar i matchen tack vare sin storspelande målvakt Ross Flitney och snöpligt nog var det till slut Eastleigh som drog det längsta strået med att mål på övertid. Ikväll har man en betydligt enklare uppgift framför sig då svaga Gosport kommer på besök. Man får förvisso klara sig utan unge mittfältaren Harry Lee, som ådrog sig en huvudskada senast. Tränaren Spencer Lee har dock lyckats knyta till sig anfallaren Luis Medina, tidigare bl a i CD Ronda i Spanien, som kan bli riktigt giftig samt unge mittbacken Alex Finney.

Gosport Borough är nykomlingar i Conference South i år och har fått en tuff inledning på säsongen. Men så har man också gått upp två divisioner på två år och ifjol bjöd man dessutompå en sanslös mirakelvändning på säsongen efter att ha legat 3:a från slutet efter 15 omgångar. Det börjar nu märkas att kvalitén i laget kanske inte riktigt håller på den här nivån och framförallt är det bortaspelet som har falerat där man endast tagit två poäng på sju matcher. Ikväll blir det återigen en tuff uppgift och chanserna till poäng bör vara ganska små.

Speldjävulen är övertygad om att Farnborough vinner det här ganska komfortabelt och spelar hemmalaget i en Asian Hanidcap -1.

Liga: Conference South (England)
Match: Farnborough – Gosport
Speltips: Farnborough AH -1
Odds: 2.00 @ BetVictor
Högsta odds: 2.00 @ BetVictor
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-0 Push. Insatsen tillbaka.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen