Dagens bästa spel

Enkel match för Luton

Luton är i fin form för dagen och kanske äntligen kan vara med och kriga om en topplacering i Conference League ända in till slutet av säsongen det här året.  Man har varit favoriter i stort sett varje år sedan nedflyttningen 2009, men gång på gång gjort fansen besvikna. Nu ser det faktiskt riktigt lovande ut och hemma på Kenilworth Road är man obesegrade i år efter 9 matcher. Till kvällens match mot Southport får man tillbaka mittfältaren Jonathan Smith från avstängning men saknar fortfarande anfallaren Jon Shaw och mittfältaren Solomon Taiwo.

Southport är ett av ligans sämsta bortalag och är dessutom i förskräcklig form med fyra raka förluster. Senast blev det hela 1-5 borta mot nästjumbon Aldershot och truppen är svårt sargad av skador. TIll kvällens drabbning saknar man avstängde mittfältaren Scott Brown samt skadade kvintetten Bret Harris, Matt Brown, Luke George, Matt Challoner och Nathan Ellington. Det är därför ingen vild gissning att man kommer få det extremt tufft i kvällens match.

Det känns helt klart som att Luton har god chans att köra över motståndarna här. Hemmalaget till Asian Handicap -1.5 känns bra.

Liga: Conference League (England)
Match: Luton – Southport
Speltips: Luton AH -1.5
Odds: 1.98 @ Bet365
Högsta odds: 2.07 @ Ladbrokes
Insats:
4/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen