Dagens bästa spel

Dnipro vinner enkelt

Ikväll är det åter dags för Europa League-spel och Speldjävulen tror sig ha hittat ett intressant speltips. Det är egentligen inte att rekommendera att reka en match där inget av lagen egentligen har något att spela för, men trots det föll valet på mötet mellan Dnipro Dnipropetrovsk från Ukraina och rumänska Pandurii.

Dnipro har gått bra i EL-spelet så här långt och ligger tvåa i gruppen bakom Fiorentina. Man har fortfarande chansen att knipa förstaplatsen men då krävs det förmodligen seger ikväll. Trots ett par skador i backlinjen i Douglas och Ondrej Mazuch kan man ställa en stark startelva på benen och Dnipros tränare Juande Ramos säger att man tar matchen på allvar. I potten ligger en seger i gruppen och även om det kan hända att en eller ett par yngre spelare får chansen blir det inte  några stora förändringar.

Pandurii har haft det värre i Europa League och har endast lyckats plocka en poäng så här långt. Det gör att man redan är utslagna och bara har äran, och möjligtvis lite pengar till klubben, att spela för. Man är även hårt sargade av skador och saknar inte mindre än 6 spelare till kvällens match. Dessutom har tränaren Christian Pustai aviserat att han kommer lufta sina reserver.

Speldjävulen tror inte att Panduriis bänkspelare har mycket att hämta här och spelar hemmalaget att vinna med minst två mål.

Liga: Europa League
Match: Dnipro – Pandurii
Speltips: Dnipro AH -1.5
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 1.98 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Resultat: 4-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen