Dagens bästa spel

Ince tillbaka – då vinner Blackpool

Blackpool har inlett säsongen starkt och är med och krigar om uppflyttning till Premier League. Detta trots att man har fått klara sig utan tränaren Paul Ince i hela fem veckor p.g.a. av en avstängning. Nu är Ince tillbaka och förhoppningsvis kan han då få fart på sin son Thomas, som är en av ligans absolut bästa spelare, men som nu gått mållös i tre raka ligamatcher. Hemma på Bloomfield Road är man svårslagna och visst ska man vara favoriter när svaga Sheffield Wednesday kommer på besök. Man får dock klara sig utan skadade kvartetten Barry Ferguson, Craig Cathcart, Bradley Orr och Mark Halstead samt avstängde Jack Robinson, men har dugliga ersättare så det ska inte vara några större problem.

Oberäkneliga Sheffield Wednesday har hafft det tufft så här långt och har bara glimtvis visat den kapacitet man egentligen innehar. Senast åkte man på en tung förlust hemma mot svaga Huddersfield och innan dess blev man överkörda i bortamatchen mot Derby (0-3). Lättare blir det inte av att man är ett av ligan sämsta bortalag, där man ännu inte har någon seger på 8 försök. ”Ugglornas” tränare Dave Jones har aviserat att han kommer göra ändringar i laget efter de svaga insatserna på slutet och får definitivt klara sig utan försvararna Kamil Zayatte och Martin Taylor samt förmodligen även mittfältaren Michail Antonio som testas sent på matchdagen.

När oddset på hemmaseger är en bra bit över dubbla pengarna känns det här, trots Wednesdays oberäknelighet, som ett givet spel.

Liga: Championship (Enlgand)
Match: Blackpool – Sheffield Wednesday
Speltips: 1
Odds: 2.15 @ Bet365
Högsta odds: 2.19 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Resultat:
2-0 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen