Dagens bästa spel

Bra chans för hemmastarka Trabzonspor

Trabzonspor har inlett det turkiska ligaspelet klart godkänt och är sin vana trogen mycket hemmastarka med fem segrar och en oavgjord på de sex inledande hemmamatcherna. I dag har man en lämplig uppgift när bottenlaget Kayseri Erciyesspor kommer på besök, och trots att man kan vara lite slitna från spel i Europa League ska chanserna till seger vara goda. Man har en av ligans hetaste spelare i brassen Paulo Henrique som har gjort mål i fyra raka ligamatcher och varit fantastisk i spelet i övrigt.

Nykomlingen Kayseri Erciyesspor har efter en tung inledning på säsongen spelat upp sig något och tagit två raka segrar på slutet. Motståndet har dock varit ganska svagt och vi ska inte dra alltför stora växlar av det. Nu är det betydligt tuffare och att man ska plocka speciellt många poäng på bortaplan mot någon av ”de stora” känns inte särskilt troligt.

Speldjävulen tycker att det känns som en ganska stor fördel för hemmalaget här och då är odds runt 1.80 klart spelbart.

Liga: Süper Lig (Turkiet)
Match: Trabzonspor – Kayseri Erciyesspor
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.84 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Resultat:
3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen