Dagens bästa spel

Lita på Brighton

Brighton har öppnat säsongen något sämre än förväntat, men en stor anledning till detta är den hop med skador man länge haft. Nu ser det dock betydligt bättre ut och Speldjävulen har bara gått och väntat på ett bra läge att få lira på ett av sina favoritlag. Nu tycks den chansen vara här då man ikväll tar emot ett mycket svagt Barnsley hemma på AMEX Stadium.

I takt med att skadade spelare har kommit tillbaka har också spelet sett allt bättre ut och formen är det absolut inget fel på. På sina fem senaste matcher har man tre segrar och två oavgjorda och med Kazenga LuaLua, skyttekungen Leo Ulloa och Will Buckley tillbaka i full träning ser det nästan oförskämt bra ut. Även mittfältarna Andrea Orlandi och Liam Bridcutt kan vara redo att kliva tillbaka in i startelvan efter att ha varit på bänken senast.

I jumbon Barnsley är det desto tyngre. 0-3-förlusten hemma mot Birmingham senast blev för mycket för klubbledningen som valde att ge tränaren David Flitcroft sparken. Tillfällig ersättare blir nu Micky Mellon men att han ska lyckas vända på ”steken” känns inte vidare troligt. Man saknar fortfarande anfallaren Chris O’Grady och målvakten Luke Steele och har endast tagit 1 poäng på 9 försök på bortaplan den här säsongen.

Speldjävulen har en mycket stark känsla för att Brighton fixar det här, till och med med 2 måls marginal. Därför blir det en rejäl slant på hemmalaget i en Asian Handicap -1 och då räknar vi iskallt med minst pengarna tillbaka.

Liga: Championship (England)
Match: Brighton – Barnsley
Speltips: Brighton AH-1
Odds: 2.10 @ Bet365
Högsta odds: 2.14 @ Pinnacle
Insats:
7/10 units
Resultat:
1-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen