Dagens bästa spel

Lång resa bäddar för Oxford City

Oxford City har efter en bedrövlig inledning på säsongen nu äntligen hittat något som kan liknas vid form. Man har två raka segrar i ligan och därmed lagt lite luft mellan sig och nedflyttningsstrecket. Senast tog man en stabil 2-0 seger borta mot Worcester City och man har en intressant spelare i 19-årige anfallaren Kayden Jackson som gjort 4 mål på 6 matcher. På hemmaplan har man varit förhållandevis stabila och med en lämplig uppgift framför sig på tisdagskvällen känns chanserna till 3:e raka segern ganska stora.

För motståndet står nämligen Workington, ligans i särklass sämsta bortalag med endast en inspelad poäng på sju försök. Det råder också lite kaos i föreningen sedan 81-årige ordföranden Humphrey Dobie avgått efter att styrelsen varit oense angående tränaren Darren Edmondsons vara eller icke vara. Resultaten har förvisso varit bedrövliga och fansen är missnöjda, men till ”Edmos” försvar ska sägas att klubben tappade några av sina absolut bästa spelare efter förra säsongen och knappast kunde vänta sig annat. Bland de som lämnade i somras återfinns målvakten Aaran Taylor, kaptenen David Hewson samt skyttekungarna Jonny Wright (14 mål) and Gareth Arnison (19 mål). En annan sak som talar emot bortalaget här är den långa resan på 5.5 timmar som man måste göra på en veckodag. Spelarna i den här ligan är inte heltidsproffs och några, oklart hur många, kommer helt enkelt missa matchen p.g.a. av jobb.

Det är alltid lurigt att spela på matcher mitt i veckan i England, men känslan är ändå att hemmalaget bara ska fixa det här.

Liga: Conference North (England)
Match: Oxford City – Workington
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.75 @ Unitbet
Insats:
4/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 1-1 förlust…

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen