Dagens bästa spel

Dags för Watford

Watford har gått rejäl kräftgång på slutet och är utan seger i hela 8 matcher i ligan varav fyra raka hemmaförluster. Vansinne att reka laget då kanske men Speldjävulen tror att det kan vara dags för en vändning nu. Man har fått tillbaka en stor del av de spelare som varit borta av olika anledningar tidigare under säsongen och har definitivt en av ligans bästa och bredaste trupper. Troy Deeney är en pålitlig målskytt som ser ut att hittat formen igen med sina två mål senast efter några skrala veckor. Man får förvisso klara sig utan sitt svenska försvaress Joel Ekstrand som är avstängd, men man har bra backup i Gabrielle Angella som är tillbaka från skada. Även målvakten Manuel Almunia och lovande f.d. Chelsea-mittfältaren Josh McEachran ser ut att vara tillbaka här efter sjukdom respektive skada.

Sheffield Wednesday är sin vana trogen oberäkneliga men har inte fått någon rolig start på ligaspelet. Man ligger näst sist i tabellen och är enda laget i ligan som ännu inte vunnit på bortaplan. Man får fortsatt klara sig utan Giles Coke, Lewis Buxton och Michail Antonio, som är tunga avbräck man inte ersätter hursomhelst. Man kan d0ck glädja sig åt att anfallslånet från Sunderland Connor Whickman blivit en ”hit” direkt med sina 4 mål på 6 matcher så här långt. Här bör det dock inte räcka.

Det känns verkligen som att det skulle vara dags för Watford att vinna igen då kapaciteten i laget är skyhög. Raka ettan till över 1.75 mot ett bortasvagt Wednesday måste bara testas.

Liga: Championship (England)
Match: Watford – Sheffield Wednesday
Speltips: 1
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.75 @ Bet365
Insats
3/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 0-1 förlust…


2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen