Dagens bästa spel

Speldjävulen gör comeback

Då var det äntligen dags för en comeback för Speldjävulen. Speltipsen har lyst med sin frånvaro en längre tid men nu testar vi att köra igen. Comeback-spelet blir något att bita i direkt då det kommer från den svåra engelska Championship-serien.

Reading går trots alla skador bra just nu (obesegrade i fem raka matcher) och är uppe på en playoffplats till Premier League. Det är många lag som jagar bakifrån dock så det gäller att man fortsätter att levererara på högsta nivå. Dagens motståndare är jumbon Barnsley känns som ett lämpligt byte i jakten mot uppflyttning. Ser man till lagens trupper så råder det inga tvivel om vem som är starkast, senast kunde t.ex. Reading starta med en så bra spelare som Pavel Pogrebnyak och Garath McCleary på bänken. Det har man lyxen att göra när man även har Adam Le Fondre, Nick Blackman, Royston Drenthe och Danny Guthrie i truppen för att nämna några. Guthrie är avstängd här man saknar sedan tidigare Danny Williams, Sean Morrison, Wayne Bridge, Jim Karacan och Mikele Leighterwood. Med en utvilad duo i Pogrebnyak och McCleary känns det ändå som att man bör vara klart starkast här.

Det är inte lika positiva tongångar i bortalaget Barnsley. Senast åkte man på en snöplig förlust hemma mot Bournemouth vilket betydde fjärde förlusten på de fem senaste matcherna ligan. Här får man klara sig utan duktige backen Peter Ramage samt sedan tidigare backkollegan Martin Cranie, tungt för ett redan läckande försvar.

Det blir små insatser till en början här då ringrosten säkert kan sitta i ett tag. Hoppas att ni tycker det är kul med lite speltips igen. Kommentera gärna!

Liga: Championship (England)
Match: Reading – Barnsley
Speltips: Reading AH -1
Odds: 1.88 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Pinnacle
Insats:
2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat: 1-3 sådär…


2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen