Dagens bästa spel

Enkelt för Kaiserslautern

Forna storlaget Kaiserslautern “harvar” sedan säsongen 2012/2013 i tyska andradivisionen och det är inget fansen är speciellt nöjda med. I år har förhoppningarna på uppflyttning varit stora och man ligger i alla fall med i toppen när säsongen börjar närma sig sitt slut. Det krävs dock att man vinner de flesta av sina resterande 8 matcher och ikväll har man en mycket lämplig uppgift.

På besök kommer nämligen nästjumbon Arminia Bielefeld. Bielefeld kommer dessutom med två raka förluster i baggaget och endast 4 poäng på sina 7 senaste matcher i ligan. Som om inte det vore nog har man skador på Oliver Petersch, Thomas Hübener och Vujadin Savic och har även Jan Fießer avstängd. I Kaiserslautern är anfallaren Mo Idrissou borta men man får tillbaka finske mittfältaren Alexander Ring.

Det ser med andra ord mycket bra ut för hemmalaget och Speldjävulen tror att man vinner det här tämligen enkelt.

Liga: Bundesliga 2 (Tyskland)
Match: Kaiserslautern – Arminia Bielefeld
Speltips: Kaiserslautern AH -1.5
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.08 @ BetVictor
Insats:
2/10 units
Matchstart:
17.30
Resultat:
1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen