Dagens bästa spel

Bra chans för formstarka Gloucester

Gloucester har efter en bedrövlig period plötsligt hittat formen och har radat upp segrarna på slutet. Mycket av det får man nog tillskriva nye managern Tim Harris som under sina 7 matcher vid rodret tagit 5 segrar. Det blev förvisso stryk mot topplaget Boston senast men det ska man inte dra alltför stora växlar över. Man hoppas ha tillbaka försvararen Billy Jones och anfallaren Adam Mann som båda missade matchen mot Boston senast. Saknas gör backen Ruairidh Winters samt sedan tidigare Tom Webb och Mike Green.

Oxford City har haft det mycket tufft på slutet och ligger nu under det försmädliga nedflyttningsstrecket. Man lyckades få med sig en poäng hemma mot Guiseley senast efter att ha legat under med 3-1 en bit sent in i matchen. Innan dess hade man två raka 0-4-förluster i bagaget så någon vidare form är det inte att tala om. På bortaplan har man endast tagit en seger på hela säsongen så det ska mycket till om det ska bli poäng ikväll.

Speldjävulen litar på att hemmalagets form håller i sig och att det blir en ganska behgaglig resa mot tre nya poäng.

Liga: Conference North (England)
Match: Gloucester City – Oxford City
Speltips: Gloucester AH -1
Odds: 1.88 @ Bet365
Högsta odds: 1.93 @ BetVictor
Insats:
2/10 units
Matchstart:
20.45
Resultat:
0-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen