Dagens bästa spel

Oddevold drar längsta strået i derby

En av förhandsfavoriterna i årets Söderetta Oddevold har inlett säsongen klart godkänt. Två segrar och en oavgjord på de inledande tre omgångarna ger mersmak inför fortsättningen. Ikväll vankas det derby mot grannen Trollhättan hemma på Rimnersvallen och då ska chanserna till tre nya poäng vara goda. Man kommer återigen förlita sig mycket på sylvasse målsprutan Johan Patriksson som tillsammans med duktige Tobias Mikaelsson och fjolårets stjärnskott Jesper Jonasson-Westermark bildar seriens kanske vassaste anfallstrio. Man har även förstärkt truppen inför året med Peter Nyström från Halmstad BK. Nyström var kanske ingen stjärna i Allsvenskan, men i Div. 1 håller han hög klass. Man har även plockat in spännande nigerianske mittfältaren Emmanuel Abayomi från danska Midtjylland samt duktige målvakten David Stenman från Torslanda.

Trollhättan har börjat betydligt tveksammare trots två rutinerade nyförvärv i Jonas Bjurström från BK Häcken och David Bennhage från Ljungskile. Bennhage inledde också med 3 mål på sina två första matcher men trots att han levererat har laget haft det tufft i inledningen. Nu har man dessutom kännbara skador och avstängningar i backlinjen där 2 av 4 ordinarie saknas. Daniel Janevski är avstängd efter sitt röda kort i premiären och Pontus Johansson är skadad.

Förhandstipset blir därför att hemmalaget snor åt sig alla tre poängen. Matchen streamas live på Viasat, så missa inte att följa den där.

Liga: Divison 1 Södra (Sverige)
Match: Oddevold – Trollhättan
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ WilliamHill
Högsta odds: 1.73 @ WilliamHill
Insats: 2/10 units
Matchstart:
19.00
Resultat: 3-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen