Dagens bästa spel

Slitet Falkenberg kammar noll

Det var ett under att IFK Norrköping inte ledde i halvtid i sin senaste ligamatch mot Kalmar FF. Laget bjöd nämligen på stundtals bländande fotboll och dominerade första halvlek totalt. Man borde ha varit i ledning med minst ett mål men istället var det Kalmar som utgick med segern efter att ha tagit över matcher under andra halvlek. Ikväll är det en något lättare uppgift, i alla fall på pappret, då Falkenbergs FF kommer på besök. Man har ett ganska tungt avbräck i Alhaji Kamara, som är avstängd, och istället bildar Isaac Kiese Thelin och Christoffer Nyman anfallspar. Även Chritopher Telo är borta (knäskada), vem som ersätter är oklart. Det är dock klart att nyförvärvet Arnoringvi Traustason är med i truppen för första gången i år. Traustason har varit borta i två månader på grund av en ljumsskada men var tillbaka i U21-mathcen mot Elfsborg i veckan och stod för ett klassmål.

Falkenberg tog sin andra seger för säsongen senast då man, till tränaren Henrik Larssons stora glädje, avgjorde matchen mot Djurgården på övertid. Båda segrarna har kommit på hemmaplan och på resande fot har man haft det betydligt tuffare. Nu har man dessutom två dagars mindre vila än hemmalaget och det tror Speldjävulen inte att man har bred trupp nog att bemästra.

Att plocka poäng på Idrottsparkeni Norrköping är ingen lätt match ens med friska ben så ettan spelas här till klart godkänt odds.

Liga: Allsvenskan(Sverige)
Match: IFK Norrköping – Falkenberg
Speltips: 1
Odds:1.71 @ Betfair
Högsta odds: 1.71 @ Betfair
Insats: 2/10 units
Matchstart:
19.00
Resultat:0-3. Det har gått bättre…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen