Dagens bästa spel

Skive över 2.5 mål

Det är toppen mot botten när Skive tar emot Djursland i danska tredjedivisionen i afton. Skive är redan klara seriemästare efter en säsong som hittills innehållit 21 vinster på 24 spelade matcher och endast en förlust på hela säsongen. Hemma på Spar Nord Arena är man ännu obesegrade och man fullkomligt öser in mål, 2.58 mål i snitt för att vara exakt. Ikväll kommer alltså den totalt avsågade jumbon Djursland, med endast 7 poäng och en vinst på hela säsongen, på besök och chanserna till seger och målfest bör därmed vara goda. Skive fick förvisso stryk senast i den svåra bortamatchen mot Jammerbugt, men det får anses som ett olycksfall i arbetet. Tränaren Jakob Michelsen var inte heller nöjd med sitt lags arbetsinsats och räknar med bättring till kvällens kamp. Speldjävulen litar på att så blir fallet och tror att hemmalaget kommer ut mer taggade här.

Djursland har varit en fullständig katastrof hela säsongen och har bara mäktat med 6 poäng på 24 matcher. Man har 13 raka förluster och även om det har skett en viss uppryckning på slutet är det givetvis allt annat än bra. På bortaplan har man ännu inte vunnit och med ett snitt på över 2 insläppta mål per match blir det givetvis tufft ikväll.

 När lagen senaste möttes i Djursland i oktober förra året blev det 0-5. Skive har dessutom gjort minst 3 mål i sina 5 av 6 senaste hemmamatcher. När man nu tar sig an den hopplösa jumbon tror Speldjävulen att chanserna är tämligen goda att man gör det igen.

Liga: Division 2 (Danmark)
Match: Skive – Djursland
Speltips: Skive ö 2.5 mål
Odds: 1.73 @ Unibet
Högsta odds: 1.73 @ Unibet
Insats: 3/10 units
Matchstart:
19.30
Resultat: 4-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen