Dagens bästa spel

Motivationsspel i Frankrike

Ikväll är dags för 34:e och sista omgången i Championnat National, tredjedivisionen i Frankrike. Vi står för en intressant slutstrid kring bottenstrecket där Colomiers, Boulogne och Lucon kämpar för att hänga kvar. Speldjävulen väljer att lägga fokus på Colomiers, som åker til stukade nästjumbon Vannes för bortamatch. Det är egentligen fantastiskt att Colomiers överhuvudtaget fortfarande har chansen, då de är den klubb i ligan med absolut lägst budget. Tränare i laget är den “gamle” Manchester United-floppen Wiliam Prunier (någon som minns honom?) som har lyckats riktigt bra med små medel. Man har med sina två raka segrar givit sig själva chansen att åter få spela i National nästa säsong. Då krävs dock seger kväll samtidigt som Boulogne tappar poäng eller Lucon får stryk. Motivationen lär det väl i alla fall inte vara något fel på.

Vannes har en bedrövlig säsong bakom sig och är redan klara för nedflyttning. Det är nu också klart att tränaren Thierry Froger inte får fortsatt förtroende nästa säsong. Man har dessutom en rad skador och avstängningar som stör, i tillägg till förmodade motivationsproblem. Saknas i laget till kvällens match gör målvakten Petit, försvararna Coue och Pelé, mittfältarna Rouger, Cakin och Lawson samt näst bästa målskytten Suarez. Tunga avbräck som gör det svårt att tro på hemmalaget här.

Speldjävulen tror att kombinationen skador, avstängningar och bristande motivation blir fallet för Vannes mot ett heltaggat Colomiers.

Liga: Championnat National (Frankrike)
Match: Vannes – Colomiers
Speltips: 2
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ WilliamHill
Insats: 3/10 units
Matchstart:
20.00
Resultat: 0-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen