Dagens bästa spel

Kemi -1.5

Kemikings


Kemi Kings
har startat på absolut bästa sätt i Finlands tredjedivision Kakkonen. Efter tre omgångar står man på full pott, 0 insläppta mål och hela 9 mål framåt. Ett imponerande facit som förhoppningsvis håller i sig när man idag tar emot Jakobstads BK på hemmaplan. Hemmalaget har ett sylvasst nyförvärv i 19-årige Bermuda-födde Jonte Smith, senast i engelska Conference-laget Gosport Borough. Smith har redan svarat för hela 6 mål på 3 matcher och var ett välbehövligt nyförvärv efter att man tappat amerikanske anfallaren Christian Eissele, numera i Brage, som svarat för 44 mål på två säsonger i klubben. Kemi har med ett annat nyförvärv till kvällens match i amerikanske backen Ryan Jones, som närmast kommer från Leeds ungdomsakademi.

Nykomlingen JBK har startat säsongen ganska trevande, minst sagt, och ligger först på 8:e plats i tabellen. Man har ännu att registrera en trepoängare och får nog se framemot en kamp runt nedflyttningsstrecket i år. Man dras även med skador till kvällens kamp och ser ut att få klara sig utan anfallaren Flamor Syla som är sjuk, Rasmus Portin som fortfarande är skadad samt juniorerna Christoffer Gunnar, Felix Kaitfors och Isak Stenman som lämnat på lån till IFK Jakobsberg.

Speldjävulen tycker att det här känns som en match hemmalaget ska vinna ganska komfortabelt, förmodligen med två mål eller fler.

Liga: Kakkonen Norra (Finland)
Match: Kemi – JBK
Speltips: Kemi AH -1.5
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.73 @ Pinnacle
Insats:
3/10 units
Matchstart:
 18.00
Resultat: 5-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen