Dagens bästa spel

Bra chans för Mas Taborsko

FK_MAS_Táborsko_logoMas Taborsko är mitt i inblandad i ett riktigt trekejsarslag i kampen om uppflyttning till tjeckiens högsta liga. Ceske Buejovice, Hradec Kralove och Taborsko ligger alla på 55 poäng, men där Taborsko har en match mindre spelad. Det är annars bara två omgångar kvar av säsongen (3 för Taborsko) och då bara två lag går upp är alla poäng superviktiga. Idag åker man till Karvina för att försöka bärga 3 poäng och chanserna måste anses som goda. Laget är inne i en riktigt bra period just nu och har 4 segrar och en oavgjord på de 5 senaste ligamatcherna. Man får förvisso klara sig utan skadade mittfältaren Jan Simak, men får istället tillbaka kaptenen Peter Mraz och anfallaren Antonin Presl. Värt att nämna är också att man har skyttekungen Miroslav Strnad i toppslag (4 mål på 2 matcher), så det är många tecken som talar i bortalagets favör.

Mittenlaget MFK Karvina har haft det tyngre på slutet och tittar man i formraden så är det en dunkel läsning. Endast en poäng på sina fyra senaste matcher har man skrapat ihop, mycket beroende på skador och avstängningar som stört. Även ikväll får man undvara viktiga spelare såsom kaptenen David Mikula och mittfältaren Michal Gonda.

Speldjävulen tycker att motivation, form och klass finns hos bortalaget och ett odds på bortavinsten på runt 1.95 känns därför klart godkänt.

Liga: Druha Liga (Tjeckien)
Match: MFK Karvina – Mas Taborsko
Speltips: Mas Taborsko AH -0.5
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 1.95 @ Bet365
Insats:
3/10 units
Matchstart:
17.00
Resultat: 0-0 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen