Dagens bästa spel

Georgien U19

georgia u19Svagt utbud idag och därför håller vi nere insatserna lite. Kikar man igenom programmet så står nog ändå Georgiens U19-landslag, i kvalet till U19-EM, ut mest. Laget gjorde en mycket bra insats när man besegrade Schweiz i sin första match i gruppen i söndags, och tar nu emot Cypern som i sin tur fick stryk mot Israel med hela 4-0. Dinamo Tblisis Giorgi Panunashvili, Sevastopols Darsimelia och Abujania från Lokomotiv Tblisi är namn som står ut och är vana vid a-lagsfotboll.

Cypern fick som sagt rejält rejält utspelade mo Israel och får mycket svårt att hävda sig även här. En spelare som Georgien dock får se upp med är Anorthosis Anreas Makris som gjort 4 mål i kvalet så här långt.

Tyvärr är vi något sena på pucken då oddset har sänkts rejält under dagen och vi får nu vända oss till handicap-spelen. Jag tycker dock ändå att Georgien ska ha bra chans att vinna det här med ett par mål.

Liga: U19 EM-kval
Match: Georgien U19 – Cypern U19
Speltips: Georgien U19 AH -1.5
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ Pinnacle
Insats:
2/10 units
Matchstart:
16.30
Resultat: 5-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen