Dagens bästa spel

Serbien U19

sebien u19Georgien gjorde onekligen jobbet igår med en stabil 5-1-seger mot Cypern och handikapp-spelet var aldrig i fara.

I dag testar vi återigen kvalet till U19-EM och mötet mellan Serbien och Turkiet. Serbien vann sin grupp på full pott i den tidigare rundan och har återigen (Europamästare förra året) ett riktigt lovande lag i den här årskullen. När Elitrundan nu ska avgöras bör man ha en bra chans att kunna ta sig vidare till EM med talanger som Milos Veljkovic (Tottenham), Andrija Zivkovic (Partizan Belgrad) och Manchester United-spelaren Sergej Milinkovix-Savic (nu på lån till Vojvodina).

Turkiet har det inte lika bra ställt och var bara seedade i tredje poten inför kvalet. Man lyckades dock med viss möda vinna sin förhållandevis svaga grupp innehållandes Montenegro, Makedonien och Färöarna. Nu är det dock ett helt annat motstånd och det känns inte som att man riktigt har spelarna att matcha ett duktigt Serbien.

Liga: U19 EM-kval
Match: Serbien U19 – Turkiet U19
Speltips: 1
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.25 @ Paddy Power
Insats:
3/10 units
Matchstart:
15.30
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen