Dagens bästa spel

Ånge fortsätter vinna

Benny Mattsson ÅngeNykomlingen Ånge har verkligen fått en praktstart på säsongen i division 2 Norrland och leder tabellen efter 8 spelade omgångar. Man har på dessa 8 omgångar endast tappta fyra poäng och är det lag som gjort mest mål framåt (20), samtidigt som man släppt in minst (5). Bakom Ånges framgångar hittar vi 35-årige spelande tränaren Benny “Guldfot” Mattsson, som spelat allsvenskt med både Gefle och GIF Sundsvall. Ånge har med Mattsson vid rodret ”rusat” genom seriesystemet och har vunnit två uppflyttningar på tre år. Nu är man alltså i topp även i den här serien, en fantastisk prestation, och det verkar inte som om det ska ta stopp ännu på ett tag.

I sin senaste match mot toppkollegan Söderhamn släppte man bara till två skott på mål, samtidigt som man skapade rejält med chanser framåt och gjorde två mål. Målskytt då, liksom 8 gånger tidigare i år, var Oskar Nordlund som tillsammans med Mattsson bildar seriens bästa anfallskonstellation. En annan stark bidragande orsak till framgångarna är de engelska importerna i laget med målvakten Lloyd Saxton (för bra för den här serien?) i spetsen. Han har även fått sällskap av mittbackarna Elliot Green och Kieron Kenny samt mittfältarna Kraig Rochester och Lewis Whiteley, som alla bidragit till att lyfta laget rejält. I eftermiddag tar man sig an nästjumbon Morön på hemmaplan och då ska chanserna till tre nya poäng vara mycket goda.

Morön har haft det mycket tufft i inledningen på säsongen och har endast lyckats skrapa ihop 7 poäng på de 8 inledande omgångarna. Man har även en del problem med skador och får defintivt klara sig utan målvakten Erik Lundgren (Felix Marklund ersätter) samt förmodligen även Felix Eskelinen och Christoffer Tegelind.

Även om det kan vara en ganska svårbedömd serie tror Speldjävulen att Ånge är det klart bättre laget här och bör vinna tämligen enkelt.

Liga: Divison 2 Norrland (Sverige)
Match: Ånge IF – Morön
Speltips: Ånge AH -1 (3-vägs)
Odds: 1.70 @ Sportingbet
Högsta odds: 1.70 @ Sportingbet
Insats:
4/10 units
Matchstart:
15.00
Resultat:
2-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen