Dagens bästa spel

Bari inför 50 000

BariBari åkte på en mycket tung förlust borta mot Spezia senast, vilket gjorde jakten på en kvalplats till Serie A betydligt tuffare. Det ska dock tilläggas att man fick backen Calderoni utvisad redan i 7:e minuten, vilket starkt bidrog till förlusten. Innan det hade man 5 raka segrar så formen är det egentligen inte något fel på. Man har fortfarande en hyfsad chans på kvalplats till Serie A, men då krävs det seger ikväll samtidigt som någon av toppkonkurrenterna tappar poäng. Det verkar som att man kommer få ett rejält stöd från läktarna då Bari-befolkningen kommer gå man ur huse för den här matchen. Man har redan sålt över 50 000 biljetter så det kommer att bli ett fantastiskt tryck på läktarna. Man saknar förvisso avstängde Nadarevic samt skadade Romizi, Varela och Albadoro men med så mycket folk i ryggen, samt en hägrande kvalplats till Serie A, ska det här gå vägen ändå.

Novara är ett notoriskt dåligt bortalag som endast vunnit en gång och totalt tagit 10 poäng på resande fot i år. Man har en minimal chans att undvika kval men det mesta tyder på att det är det öde man går till mötes. Mot ett hemmastarkt Bari (11-5-4)  blir det extremt tufft då man har backarna Perticone och Ludi, mittfältaren Buzzegoli samt bäste målskytten Sansovini skadade och mittfältaren Ragoni avstängd.

Speldjävulen tror att Bari-spelarna lyfter sig ytterligare en nivå inför storpublik hemma på San Nicola och vinner det här med två mål eller fler.

Liga: Serie B
Match: Bari – Novara
Speltips: Bari AH -1
Odds: 1.81 @ Bet365
Högsta odds: 1.84 @ Pinnacle
Insats:
4/10 units
Matchstart:
20.30
Resultat: 4-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen