Dagens bästa spel

Hysterisk form för Nykøbing

nyköpingNykøbing har efter en svag säsong plötsligt hittat en hysterisk form lagom till upplösningen av division 2 östra i Danmark. Man har tre raka riktigt imponerande segrar och har nu kravlat sig över nedflyttningsstrecket och på, för tillfället, säker mark. Man kan dock inte slappna av ännu utan mycket kan hända på de fyra omgångar som återstår av säsongen. I eftermiddag tar man emot Skjold Birkerød, trea från slutet, och då ska chanserna till 3 poäng var goda. Inte minst med tanke på att det är gratis entré till matchen och det förväntas en hel del folk till kampen.

Skjold Birkerød ligger för tillfället på fel sida nedflyttningsstrecket och har svag for form. Man har endast tag 8 av 39 möjliga poäng på slutet och har dessutom 6 raka bortaförluster. Inget roligt facit att ta med sig till bortamötet med seriens formlag.

De känns som att Nykøping nästan är ostoppbara för tillfället och här lutar det starkt åt 3 nya poäng.

Liga: Divison 2 Östra (Danmark)
Match: Nykøbing – Skjold Birkerød
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Sportingbet
Insats:
5/10 units
Matchstart:
15.00
Resultat: 3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen