Dagens bästa spel

Serbien U19 igen

serbienSerbien U19 svek Speldjävulen förra gången de var ute och bara fick oavgjort mot Turkiet. Nu får de en chans att revanschera sig när gruppspelet ska avgöras och Irland står som motståndare. Det verkar som att Serbien nu har kommit igång och verkligen vill visa vilket bra lag man är. I matchen mot Island i fredags var man tämligen överlägsna och vann med hela 6-0, efter att ha haft hela 24 skott mot mål. Nu är det ett överkomligare motstånd och då gruppseger och vidare avancemang står på spel bör det vara god chans till 3 poäng.

Irland har även de chans att gå vidare från gruppen, men man har inte imponerat så här långt, även om man länge höll oavgjort mot starka Turkiet. Man lyckades bara med nöd och näppe besegra Island, ett lag som Serbien alltså fullkomligt pulvriserade, och det är därför inte troligt att man kan stå emot här.

Speldjävulen tycker att det här spelet känns klart bra och fortsätter med en ganska hög insats till godkänt odds.

Liga: EM-kval U19
Match: Irland U19 – Serbien U19
Speltips: 2
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.04 @ Betfair
Insats:
5/10 units
Matchstart:
16.00
Resultat: 1-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen